Over Dave

Is het bij jou op het werk ook zo druk? Kun je een snipperdag opnemen zonder dat daar de volgende dag meer werk tegenover staat? Al die ongelezen mails, terugbelnoties en overige werkzaamheden die je moet wegwerken. Privé probeer je fit te blijven door te sporten, maar je wilt ook tijd overhouden voor je gezin, familie en vrienden. Als er nog ergens tijd overblijft, wil je ook nog “me time” voor jezelf. Je probeert de juiste balans te zoeken tussen werk en privé, maar het lukt niet. Misschien loop je daarnaast nog rond met een onverwerkt verdriet of vind je het lastig om te vergeven. Je lichaam begint kleine signalen af te geven, maar deze negeer je. Logisch, je moet door. Totdat je ’s avonds op bed ligt en jezelf afvraagt of je de volgende ochtend nog wel wakker wordt. Je bent te ver gegaan en je maakt een afspraak bij de huisarts. De diagnose: overspannen, een burn out….hoe heb je het zover kunnen laten komen?

Mijn naam is Dave Zuidgeest en dit is mijn verhaal. Vanuit mijn diepe behoefte om mensen te helpen is Spirit Mind & Finance ontstaan. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een coach, of iemand die je kunt vertrouwen, nodig heeft in bepaalde situaties in zijn of haar leven. Iedereen heeft een eigen levensverhaal en ongetwijfeld regelmatig behoefte aan inzichten. Luisteren naar elkaars verhalen kan dan verder helpen. Ik weet wat lijden betekent vanuit mijn eigen ervaring. Op diverse vlakken heb ik mijn portie leed en verdriet gehad. Sommige problemen los je niet alleen op. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat je iemand nodig hebt die situaties herkent. Die vanuit zijn of haar ervaring jou helpt om situaties weer inzichtelijk en overzichtelijk te krijgen. Hoe ik dat doe?

Ik werk vanuit de SMF (Spirit Mind Finance) gedachte. In een veilig en vertrouwde sfeer gaan we samen op zoek naar jouw werk privé - balans. Heb zelf je al een oplossing bedacht of wil je samen op zoek naar inzicht? We kijken wat er in jouw “mind” omgaat. Heb je de spirit om ervoor te gaan of voel je een (innerlijke) blokkade? Wat houdt je tegen om te doen wat je zélf wilt? Tenslotte kijken we of je “finance” wel in balans is. Wil je besparen of je inkomsten juist uitbreiden? Iedereen heeft zijn eigen behoefte en dus is elk gesprek anders.

Voor je een gesprek wilt, wil je misschien nog iets over mij weten. Mensen ervaren mij als een strategisch denker en een probleemoplosser. Een persoon met wie je makkelijk praat. Iemand die d.m.v. sparren anderen inzichten geeft om een keuze te maken. Je keuze bepaalt immers je toekomst. Kan je een situatie herinneren dat als je in het verleden een andere keuze had gemaakt, je vandaag een totaal ander leven zou leiden? Daarom is het belangrijk om je keuzes inzichtelijk te krijgen. Ik kijk en denk altijd vanuit jouw talenten. Wat vind je leuk om te doen? Waar ben je goed in? Het is tenslotte jouw leven waar we aan bouwen.

Hoe nu verder? Je mag bellen, appen, mailen of het contactformulier invullen, zodat we kunnen kennismaken in een gratis intake gesprek. In ons gesprek bepaal jij of je mij jouw vertrouwen wil schenken. Als je dat inderdaad besluit te schenken, mag je rekenen op mijn passie om jou te voorzien van handvatten en richtingwijzers voor inzicht en toepassing van dat inzicht in de dagelijkse praktijk. Je hebt niets te verliezen, maar wel heel veel te winnen.

 

 

Spirit

Spirit

Je hebt een probleem en je weet de oplossing. Toch kom kom je er niet aan toe om te doen wat je weet. Hoe nu verder?

meer informatie
Mind

Mind

Je hebt de spirit maar hoe maak je dat concreet? Je loopt vast in je denken of gedachten. Wat moet je nu kiezen?

meer informatie
Finance

Finance

De banken geven amper rente en een alternatief bedenken kan je hoofdbrekens kosten. Wat nu?

meer informatie
Kom je altijd tijd te kort? Lees dan deze blog voor nieuwe inzichten.

Kom je altijd tijd te kort? Lees dan deze blog voor nieuwe inzichten.

Je bent altijd druk en komt tijd te kort. Wat nu?

Lees meer

Door goed te luisteren, waarbij Dave op het juiste moment vragen stelt, kwamen we samen tot nieuwe inzichten en oplossingen.

E. de Boer
E. de Boer

Dave zijn kracht ligt in het communiceren. Hij neemt de tijd en weet de juiste vragen te stellen.

Nynke de H.
Nynke de H.