Finance

Financiën is iets wat de mens steeds weer bezighoudt. Als je (veel) schulden hebt kan dat een bron van stress zijn. Een (onverwacht) dikke rekening kan je een slechte nachtrust bezorgen. Wat als je niet kunt rondkomen van je inkomen? Of misschien is je probleem wat "luxer" van aard en heb je geld over, maar waar investeer je dat in? Er zijn zoveel leukere dingen in het leven dan financiën. 

Iedereen heeft een ander doel op gebied van financiën. Je hebt schulden en je gaat er eindelijk wat aan doen. Maar waar begin je? Of wil je graag een spaarpot opbouwen om tegenvallers op te vangen maar kan je amper rondkomen van je inkomen? Dat gaat niet lukken of toch wel? Wil je geld apart zetten om straks die bijzondere reis te betalen of de uitbreiding van je woning te verwezenlijken? Of wil je gewoon geen negatieve rente aan je bank betalen? 

Wat is jouw financiële doel? Wil je geld besparen of wil je juist weten wat je mogelijkheden zijn? Wil je eindelijk de volgende stap zetten op gebied van financiën?Neem dan contact op voor een geheel kosteloos en vrijblijvend gesprek.

Ik geef geen financieel advies en verkoop geen gerelateerde producten. Ik ga je helpen om in actie te komen om iets aan je financiën te doen. Wil je eindelijk je schulden aflossen? Klasse, ik coach je om de eerste stap te zetten en dit vol te houden. Wil jij je vermogen laten groeien? Dan moedig ik je aan om verschillende opties te onderzoeken, zodat je actie kunt ondernemen. De opties die ik aanreik, gaan jou heel veel tijd en zoekwerk besparen. Hiermee kun je zelf prima aan de slag.

 

Spirit

Spirit

Je hebt een probleem en je weet de oplossing. Toch kom kom je er niet aan toe om te doen wat je weet. Hoe nu verder?

meer informatie
Mind

Mind

Je hebt de spirit maar hoe maak je dat concreet? Je loopt vast in je denken of gedachten. Wat moet je nu kiezen?

meer informatie
Kom je altijd tijd te kort? Lees dan deze blog voor nieuwe inzichten.

Kom je altijd tijd te kort? Lees dan deze blog voor nieuwe inzichten.

Je bent altijd druk en komt tijd te kort. Wat nu?

Lees meer

Door goed te luisteren, waarbij Dave op het juiste moment vragen stelt, kwamen we samen tot nieuwe inzichten en oplossingen.

E. de Boer
E. de Boer

Dave zijn kracht ligt in het communiceren. Hij neemt de tijd en weet de juiste vragen te stellen.

Nynke de H.
Nynke de H.